top of page

Kamp za mlade

Anchor 1

U julu 2021 godine u Nasoj Crkvi organizirali smo prvi veliki događaj za Mlade koji je trajao sedam dana.

Kamp za mlade
U julu 2021 godine u Nasoj Crkvi organizirali smo prvi veliki događaj za Mlade koji je trajao sedam dana. Ovih sedam dana proglasili smo Kampom za Mlade. Kamp je započeo zajedničkim ruckom u nedjelju poslje Bogoslužja, nakon čega smo imali prezentiranje različitih radionica, izleta i događaja tijekom kampa. Prvi dan smo organizirali sportske aktivnosti u iznajmljenoj sali škole u blizini crkve.
Svaki dan je započinjao sa pripremama tima za događanja koja će biti tog dana. Od 12 sati do 18.00 mladi su uživali na različitim radionicama: Igraj se svojim glasom, Pronađi rješenje i Vremeplov. Jedan dan imali smo izlet na jezero Bistarac gdje smo imali roštilj, kupanje na jezeru, igare. S obzirom da je istog dana bilo bogoslužje u crkvi, sudjelovali smo na Neobicnom Bogoslužju koje je posebno prilagođeno za djecu i mlade. Subota je bio zadnji dan Kampa na kojem smo imali dijeljenje diploma.
Kamp je bio prekrasan! Bilo je divno iskustvo vidjeti kako nas Bog mjenja i uči o suradnji, rješavanju problema, učenje pjevanja, nastupa pred publikom, prevladavanje strahova... Impresionirani smo kako je Bog blagoslovio ovaj projekt i već razmišljamo o sljedećem.

bottom of page