top of page

Molitveni sastanci srijedom

Anchor 1

Dom molitve za sve narode.

Njih ću dovesti k svetoj gori svojoj i razveseliti ih u kući svojoj molitvenoj. ... jer će se kuća moja zvati kuća molitve za sve narode." (Izaija 56:7)

Svake srijede u 18:30 organiziramo molitvene sastanke za članove crkve koji uživaju da se mole u zajedništvu sa drugim vjernicima, pjevaju pjesme slavljenja i proučavaju Bibliju po nekoliko sati bez predaha. Imamo određeno vrijeme početka sastanka, ali nemamo ograničeno vrijeme kraja i često završavamo sa sastancima i nakon 3- 4 sata zajedništva u molitvi, pjevanju i proučavanju Biblije.
Naša crkva od samih početaka ima članove crkve velikog broja različitih nacionalnosti, a povezana je i sa braćom i sestrama iz drugih zemalja sa gotovo svih kontinenata. Tijekom sastanka imamo različite načine povezivanja sa braćom i sestrama u drugim zemljama, te i ako se ne molimo zajedno na istoj lokaciji, molimo se u isto vrijeme za potrebe jednih drugih. Ovo je prekrasno vrijeme za sve one koji uzivaju u višesatnoj molitvi i slavljenju. Sastanci su dvojezični radi internacionalnosti grupe.
Voditeljica: misionarka Tea Deak (+387 61 906479)

bottom of page