top of page
RAD S
MLADIMA
BH_galerija
IRCI logo.png
OMLADINSKA GRUPA „IRCI”

Bog nas IRACionalno voli - Ivan 3,16

Ko smo mi?

Omladinska grupa koja se sastaje pri Protestantskoj crkvi u Tuzli. Nalazimo se na adresi Krečanska 8A. Članovi naše grupe su tinejdžeri uzrasta od 10 do 15 godina.

Šta radimo?

Sastajemo se svakog utorka 17.30 do 19.00 časova kada se družimo uz grickalice i piće. Nedjeljom od 10.00 do 14.00 u vrijeme školske godine radimo domaću zadaću i zajedno riješavamo školske brige. Tokom cijele godine idemo na različite izlete na kojima učimo o ljepotama i čudima ove planete.

Kako se postaje Irac?

Dovoljno je znati četiri riječi: hvala, molim, izvoli i izvini, i sa tim znanjem se pojaviti u nekom od navedenih termina.

RUDA3.png
OMLADINSKA GRUPA „RUDARI”

Omladinska grupa Rudari započela je sa okupljanjima prošle godine kao ideja mjesta gdje mladi ljudi mogu učiti razvijati svoje društvene sposobnosti i surađivati na projektima. Grupa okuplja mlade ljude od 16 do 30 godina. Za vrijeme sastanaka imamo različite aktivnosti: igre, pjevanje, gledanje filmova, zajedno pravimo večeru... Učimo o komunikacijskim vještinama, kako riješavati probleme, te upoznajemo Boga kroz Bibliju i učimo se kako imati ličan odnos s njim. Prije početka grupe imamo čas Engleskog na kojem imamo konverzacijsko vježbanje Engleskog jezika. Ako nam se želiš pridružiti, javi nam se. Subotom u 17:00 imamo lekcije engleskog jezika, a u 18.30 druge aktivnosti.

Adresa: Rudarska 61, Tuzla

Kontakt telefon: +38761906479

bottom of page